Facebook Pixel Code
Kortingscop
Alle Winkel > Novokid
Novokid

Novokid KortingsCode en PromotieCodes

Kortingscop gemakkelijk de manier om de winkel te begrijpen en de bestelling te plaatsen. Kortingscop biedt dagelijkse updates over Novokid. Updates coupons van promotie-aanbiedingen en kortingscodes van Novokid. Kortingscop schrapt ook de voorwaarden met betrekking tot het bieden van een beter begrip van de klant.

Novokid Kortingscode

50% Korting

Uitverkoop

50% korting op luizen en neten-behandelingsset

50% korting op de behandeling van luizen en neten. Er is geen code vereist voor deze deal. Klik hier en bestel nu. Het is niet nodig om diep na te denken over de bestelling. Klik hier om een verkoopaanbieding te krijgen en nu te bestellen.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
25% Korting

Uitverkoop

NOVOKID hoofdluis behandelset PLUS met 25% korting

NOVOKID hoofdluis behandelset PLUS met 25% korting. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.

Geldig Tot: 11 Januari, 2027
Toon deze aanbieding
10% Korting

Uitverkoop

NOVOKID hoofdluis behandelset met 10% korting

NOVOKID hoofdluis behandelset met 10% korting. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.

Geldig Tot: 09 Januari, 2027
Toon deze aanbieding
0

Aanbieding

NOVOKID capsules (4 stuks) vanaf € 19,95

NOVOKID capsules (4 stuks) vanaf € 19,95. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.

Geldig Tot: 10 Januari, 2027
Toon deze aanbieding
Gratis verzending

Aanbieding

Gratis verzending

Gratis verzending bij bestellingen. Bestel nu en ontvang de deals. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor uw bestelling. Veel deals wachten op je. Alle aanbiedingen zijn beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.

Geldig Tot: 12 Januari, 2027
Toon deze aanbieding
Speciale

Aanbieding

Meld u aan voor aanbiedingen

Meld u aan voor aanbiedingen. Ontvang codes in de brievenbus. Ontvang updates met betrekking tot winkels. Ontvang als eerste een update van de winkel en codes. Geniet van de deals en bestel nu. Nieuwe innovaties wachten op uw bestelling.

Geldig Tot: 13 Januari, 2027
Toon deze aanbieding
Verlopen
20% Korting

Kortingscode

20% korting op de Hoofdluis behandelset

20% korting op de Hoofdluis behandelset. Klik hier om deze deal te krijgen. Ontvang een kortingscode en bestel nu. Aanbieding is beperkt geldig. Ontvang de deal voor de vervaldatum.

: 01 September, 2020

De beste kortingen en promotiecode Novokid geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op
50% Korting50% korting op de behandeling van luizen en neten. Er is geen code vereist voor deze deal. Klik hier en bestel nu. Het is niet nodig om diep na te denken over de bestelling. Klik hier om een verkoopaanbieding te krijgen en nu te bestellen.Valide Aujourd'hui
25% KortingNOVOKID hoofdluis behandelset PLUS met 25% korting. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.11 Januari, 2027
10% KortingNOVOKID hoofdluis behandelset met 10% korting. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.09 Januari, 2027
0NOVOKID capsules (4 stuks) vanaf € 19,95. Zonder enige code kunt u nu bestellen. Het betekent dat zonder de moeilijkheid van codedeals beschikbaar is. Aanbieding is beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.10 Januari, 2027
Gratis verzendingGratis verzending bij bestellingen. Bestel nu en ontvang de deals. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor uw bestelling. Veel deals wachten op je. Alle aanbiedingen zijn beperkt. Bestel nu voor het einde van de deal.12 Januari, 2027

Over Novokid

Over hoofdluis:
Hoofdluis is een veel voorkomend probleem en in principe kan een infectie iedereen overkomen. Het is een ongevaarlijke aandoening, maar een die jeuk en jeuk kan veroorzaken. De meeste infecties in Nederland komen voor bij de circa 2 miljoen basisschoolleerlingen, waarvan naar schatting 10 tot 15% jaarlijks hoofdluis krijgt.

Om hoofdluizen te verwijderen, wordt aanbevolen om het haar twee weken lang dagelijks te wassen en te kammen met een speciale luizenkam. In plaats van shampoo zijn er ook speciale anti-luizenproducten op basis van pesticiden of siliconen verkrijgbaar. Afgezien van het feit dat deze middelen chemische componenten bevatten die slecht zijn voor het hoofd en het haar van kinderen, worden ze door de consument als tijdrovend beschouwd vanwege de vele noodzakelijke haarwasbeurten.

Novokid onderscheidt zich op de volgende manieren van bestaande luizenbehandelingen:

  • Een behandeling duurt slechts 10 minuten
  • De actieve ingrediënten zijn 100% natuurlijk
  • De behandeling wordt uitgevoerd op droog haar. Haar wassen is niet nodig.
  • Novokid is duurzaam in gebruik.

Kortingscop gemakkelijk de manier om de winkel te begrijpen en de bestelling te plaatsen. Kortingscop biedt dagelijkse updates over Novokid. Updates coupons van promotie-aanbiedingen en kortingscodes van Novokid. Kortingscop schrapt ook de voorwaarden met betrekking tot het bieden van een beter begrip van de klant.

Schrijf Een Beoordeling Voor Novokid

Copyright © 2020 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.