Facebook Pixel Code
Kortingscop

Over Kortingscop.nl

Wie zijn wij?

Kortingscop.nl mag zich met trots een van de snelst opkomende kortingssites van Nederland noemen. We bieden je dan ook de nieuwste kortingscodes, couponcodes en andere aantrekkelijke aanbiedingen van topmerken en winkels. Bij Kortingscop.nl begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om geldige kortingscodes te vinden en dat je vaak geen tijd hebt om het internet af te zoeken naar kortingscodes.

 

Kortingscop.nl maakt het je gemakkelijk! Hoe?

 

Kortingscop.nl  onderhandelt rechtstreeks met merken en webshops over aanbiedingen en kortingscodes. Zo kunnen we je de meest betrouwbare en exclusieve kortingsacties aanbieden. De meeste kortingscodes vind je alleen bij ons. We zetten ze overzichtelijk op onze site zodat je met een bezoek aan Kortingscop.nl alle acties en aanbiedingen binnen handbereik hebt.

 

Hoe begon het allemaal?

Onze enthousiaste teamleden waren al langer bezig met het aanbieden van kortingscodes en aanbiedingen in diverse landen. Tijdens een vergadering met onze teamleden besloten we daarom onze gratis diensten uit te breiden naar Nederland. Ons Belgische team nam meteen het voortouw en lokaliseerde direct enkele retailers en specialisten op het gebied van de Nederlandse markt. Dat vormde het begin van Kortingscop.nl.

 

Missie en visie

Al vanaf de eerste dag bestaat onze missie uit het zonder winstoogmerk helpen van consumenten en het opbouwen van een goede relatie met al onze gebruikers. Om deze band te ontwikkelen en behouden, wordt er hard door ons team gewerkt. Met als resultaat dat duizenden mensen al op ons vertrouwen voor het aanleveren van kortingscodes en aanbiedingen. Kortingscop.nl heeft dan ook al duizenden positieve beoordelingen van onze trouwe klanten gekregen. Dit vertrouwen en ons positieve imago in de wereld van kortingsacties en kortingsbonnen heeft ervoor gezorgd dat we op dit moment behoren tot de populairste kortingssites.

 

Hoe werkt het?

Winkelen via Kortingscop.nl is zeer eenvoudig en tijdbesparend. We houden onze kortingscodes steeds actueel en stellen hier hoge eisen aan. Je klikt gewoon op de kortingscode van je favoriete aanbieding om meteen van het voordeel te profiteren. Na het klikken zijn er twee opties;

 

  • Er is een kortingscode van toepassing. Vul deze in op de afrekenpagina van je bestelling.
  • Er is geen kortingscode van toepassing. Je kunt nu direct profiteren van de korting, actie  of aanbieding. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zorgen dat we binnen 24 uur contact met je opnemen.

Copyright © 2023 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.