Kortingscop
Alle Winkel > Iamsterdam.com
Iamsterdam.com
0 de mening
×

Iamsterdam.com Kortingscode

6% korting

Aanbieding

Tot 6% korting

Speciale korting - Bespaar € 1 op Canal Cruise-tickets + plan een reis met Canal Cruise en geniet van een gratis stadsplattegrond en een gratis exemplaar van I Amsterdam Magazine (ter waarde van € 4,95).

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Verlopen
5% korting

Kortingscode

5% korting

I Amsterdam kortingscode - Bespaar 5% op uw boeking van attracties op Iamsterdam.com! Gebruik deze exclusieve kortingscode.

: 01 November, 2018
Verlopen
Canal Cruise Tickets

Aanbieding

Kaarten voor slechts € 16,-

Volwassenen betalen slechts € 16 voor Canal Cruise Tickets - Het Canal Cruise Ticket biedt een eenvoudige manier om rondvaarten door de grachten in Amsterdam te ervaren. Koop het ticket online en krijg direct toegang tot een 1 uur durende rondvaart door het kanaal naar keuze.

: 31 December, 2019
Verlopen
Speciale actie

Aanbieding

Gratis deals en promoties

Geniet van onbeperkt gebruik van openbaar vervoer, gratis entree tot de beste Amsterdamse musea en attracties en vele kortingen & aanbiedingen met de I amsterdam City Card.

: 31 December, 2019
Verlopen
€ 10,- korting

Aanbieding

Bespaar € 10,-

Krijg € 10 korting op uw boeking bij Diamond Museum.

: 31 December, 2019
Verlopen
€ 23,- korting

Aanbieding

Bespaar € 23,-

Bespaar € 23 op uw boeking aan Artis. Voor deze aanbieding is geen kortingscode nodig.

: 31 December, 2019

De beste kortingen en promotiecode Iamsterdam.com geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op
6% kortingSpeciale korting - Bespaar € 1 op Canal Cruise-tickets + plan een reis met Canal Cruise en geniet van een gratis stadsplattegrond en een gratis exemplaar van I Amsterdam Magazine (ter waarde van € 4,95).Valide Aujourd'hui

Over Iamsterdam.com

Iamsterdam.com is een publiek-privaat Amsterdams marketingbedrijf voor de Metropoolregio Amsterdam. Amsterdam Marketing is de gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, conferenties en (inter) nationale bezoekers. Via integrale citymarketing draagt ??Amsterdam Marketing bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen op een bevredigende manier wonen, werken en recreëren. Amsterdam Marketing doet dit onder andere door de stad en de regio te profileren in de volle breedte van bewoners, bedrijven en bezoekers. Amsterdam Marketing stimuleert Amsterdammers om hun stad steeds opnieuw te ontdekken, startups en bedrijven te verleiden zich hier te vestigen, hoogwaardige conferenties aan te trekken, (inter) nationale bezoekers over de buurten en de metropool te verspreiden en een bijdrage te leveren aan het verminderen van de overlast veroorzaakt door drukte. Amsterdam Marketing verbindt bestaande initiatieven, organisaties en mensen, en Amsterdam Marketing versterkt deze initiatieven ook via marketingkracht online, offline en fysiek. 

Bent u ook op zoek naar kortingen en kortingscodes van Iamsterdam.com? Maak je bestellingen via Kortingscop.nl voor extra korting op Iamsterdam.com, gebruik een kortingscode of gebruik een andere actie.

Schrijf Een Beoordeling Voor Iamsterdam.com

Copyright © 2020 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.