Facebook Pixel Code
Kortingscop
Alle Winkel > Converse BE

Converse BE Kortingscode

60% Korting

Aanbieding

Tot 60% Korting

Krijg tot 60% korting op alle verkoopartikelen van kleding.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
20% Korting

Kortingscode

20% Extra Korting

Gebruik dit en ontvang 20% korting op het hele assortiment

Geldig Tot: Onbekend
Gebruik deze code PROMO20
50% Korting

Aanbieding

Tot 50% Korting

Krijg tot 50% korting op alle verkoopartikelen van schoenen.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Speciale

Aanbieding

Geen verzendkosten

Ontvang gratis verzending voor deze winkel vanaf de bestelling boven € 65,

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
20% Korting

Aanbieding

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 20% korting op uw volgende bestelling.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding

De beste kortingen en promotiecode Converse BE geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op
60% KortingKrijg tot 60% korting op alle verkoopartikelen van kleding.Valide Aujourd'hui
20% KortingGebruik dit en ontvang 20% korting op het hele assortimentValide Aujourd'hui
50% KortingKrijg tot 50% korting op alle verkoopartikelen van schoenen.Valide Aujourd'hui
SpecialeOntvang gratis verzending voor deze winkel vanaf de bestelling boven € 65, Valide Aujourd'hui
20% KortingMeld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 20% korting op uw volgende bestelling.Valide Aujourd'hui

Over Converse BE

Converse maakt al meer dan honderd jaar Chuck Taylor All Star en One Star Sneakers, en nu maken we nieuwe klassiekers voor de straat. Jouw outfit bepaalt de cultuur op het gebied van sport, de straat en creativiteit, en wij helpen je mee. Met de producten van Converse creëer je een authentieke straatcultuur door gewoon jezelf te zijn. Of ze nu worden gedragen aan de voeten van een basketballegende uit de jaren 70 in een geschiedenisboek of tegenwoordig door jou op straat, Chucks zijn altijd cool...omdat je ze aan hebt. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, Converse gaat altijd met je mee.

Converse maakt al meer dan honderd jaar Chuck Taylor All Star en One Star Sneakers, en nu maken we nieuwe klassiekers voor de straat. Jouw outfit bepaalt de cultuur op het gebied van sport, de straat en creativiteit, en wij helpen je mee. Met de producten van Converse creëer je een authentieke straatcultuur door gewoon jezelf te zijn. Of ze nu worden gedragen aan de voeten van een basketballegende uit de jaren 70 in een geschiedenisboek of tegenwoordig door jou op straat, Chucks zijn altijd cool...omdat je ze aan hebt. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, Converse gaat altijd met je mee. Converse gelooft dat het ontketenen van creativiteit de wereld kan veranderen. We streven ernaar een positieve invloed te hebben op de community's waarin we leven en werken. We bieden onze communitypartners de mogelijkheden om hun creativiteit te ontketenen via muziek, kunst en skating, en willen vooral jongeren inspireren om authentiek en zichzelf te zijn. We willen verbinden, en een nuttig en zorgzaam bedrijf zijn. Converse heeft ervoor gekozen partnerschappen aan te gaan met belangrijke organisaties in en rond Amsterdam, de achtertuin van ons EMEA-hoofdkantoor. Naarmate ons bedrijf groeit, blijven wij onze community-initiatieven ontwikkelen en willen we onze invloedssfeer blijven verbreden. Wat wij niet doen Converse streeft naar gerichte, grootschalige financiële ondersteuning omdat je daar naar onze mening meer mee bereikt. Daarom biedt Converse geen ondersteuning en sponsoring voor: ·         Individuen (beurzen, toelagen, fellowships, persoonlijke ondersteuning, fondsenwerving). ·         Organisaties met een winstoogmerk. ·         Religieuze groeperingen, voor religieuze doeleinden. ·         Financiële campagnes, schenkings- of herdenkingsfondsen. ·         Individuele studie-, onderzoeks- of reisbeurzen. ·         Ongevraagde voorstellen voor sponsorveilingen, sponsoring van tafels bij liefdadigheidsdiners of verzoeken om gelddonaties. Converse accepteert geen donatieverzoeken per brief of e-mail of ongevraagde voorstellen voor het doneren van contant geld. Converse zoekt proactief naar partnerschappen om het merk te ondersteunen. Converse accepteert geen ongevraagde voorstellen om individuele personen of evenementen te sponsoren. Met veel nieuwe populaire producten,een breed scala aan artikelen en onmiddellijke levering uit voorraad is Converse een interessante webshop voor een zeer groot publiek. Converse is een site waar iedereen gemakkelijk het juiste product kan vinden. De prijs en de snelheid van levering in combinatie met de meest hoogwaardige en betrouwbare producten en de geweldige klantenservice maken het aangenaam voor klanten om via deze webshop te shoppen. 
Iedereen bestelt graag met korting. Maar vaak wil men niet eindeloos zoeken naar Kortingscop.nl die echt werken. Kortingscop.nl heeft dit probleem voor u opgelost. Kortingscop zet alle actuele kortingscodes voor uw favoriete webshops voor u op een rijtje. Bekijk snel de laatste kortingscodes op Kortingscop en bespaar gemakkelijk op uw volgende bestelling. Voor de meest recente kortingscodes voor uw favoriete webshops direct in uw inbox meld u zich aan voor de nieuwsbrief. U kunt het beste voor elke online bestelling even een kijkje op kortingscop nemen. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw favoriete producten! Veel shop plezier!
Kortingscop biedt dagelijkse updates over Converse  Recente coupons van promotionele aanbiedingen en kortingscodes van Converse zijn te vinden op Kortingscop.
 

Schrijf Een Beoordeling Voor Converse BE

Copyright © 2021 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.