Facebook Pixel Code
Kortingscop

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wat is een kortingscode of promotiecode?

 

Een kortingscode, promotiecode of vouchercode is een code die bestaat uit letters en cijfers en die je gebruikt tijdens het winkelen bij je favoriete winkels of bij je favoriete merken. Deze kortingscode is eenvoudig te gebruiken door deze op de betaalpagina in te voeren in het veld voor de promotiecode. Na gebruik van de kortingscode of promotiecode ontvang je korting op je bestelling, of andere voordelen zoals gratis verzending, etc.

 

Bijvoorbeeld: met de kortingscode ontvang je 10% korting op alle bestellingen

 

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

 

Winkelen met de kortingscode is eenvoudig. Het belangrijkste is het vinden van de juiste kortingscode voor je aankoop en weten hoe je deze kortingscode kunt gebruiken. Heb je problemen met het gebruik van een kortingscode? Dan kun je hieronder lezen hoe je eenvoudig een kortingscode van Kortingscop.nl gebruikt!

 

 1. Zoek je favoriete winkel via de zoekbalk op Kortingscop.nl
 2. Kies je favoriete product
 3. Ga naar de winkelwagen of de afrekenpagina van de webshop
 4. Lokaliseer het veld voor je kortingscode of voucher op de betaalpagina
 5. Kopieer de kortingscode die de meeste korting oplevert van Kortingscop.nl
 6. Plak deze in het veld voor promotiecodes op de afrekenpagina
 7. Klik op ‘Toepassen’ of druk op enter en de code wordt direct toegepast
 8. De korting wordt nu automatisch verrekend
 9. Profiteer direct van je korting!

 

De kortingscode werkt niet: hoe kan dat?

 

Als we een kortingscode toevoegen, zorgt ons team ervoor dat deze kortingscode 100% authentiek en geldig is, zodat je probleemloos van de korting kunt profiteren. Kortingscop.nl is een verantwoorde kortingssite en we zijn zuinig op onze klanten. Als de kortingscode of promotiecode die op onze website wordt weergegeven niet werkt, volg dan de volgende stappen:

 

 • Controleer of de kortingscode geldig is,
 • Als de kortingscode verlopen is, wordt deze onderaan de pagina weergegeven bij ‘Verlopen kortingsbonnen of aanbiedingen’.
 • Heb je de voorwaarden die op de kortingscode van toepassing zijn zorgvuldig gelezen? Sommige codes zijn enkel van toepassing op een specifiek product, categorie of boven een bepaald factuurbedrag. Ook mag je bepaalde kortingscodes maar éénmaal gebruiken.
 • Is de kortingscode goed gekopieerd, staat er geen spatie vóór of achter de code?
 • Heb je de stappen hierboven doorlopen maar werkt je promotiecode nog steeds niet? Neem dan contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.
 •  

 

Is winkelen via Kortingscop.nl veilig?

 

Ja! Je shopt 100% veilig en zonder risico's omdat winkelen via Kortingscop.nl net zo verloopt als een bezoek aan een winkel. Elke transactie is goed beveiligd, zodat je zonder tijdverlies direct kunt genieten van je aankoop met onze online kortingscodes.

 

Copyright © 2023 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.