Facebook Pixel Code
Kortingscop
Alle Winkel > NHA

NHA Kortingscode

€979

Uitverkoop

Assistent Controller vanaf €979

Kom langs in de winkel en geniet van Assistent Controller vanaf €979

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
€229

Aanbieding

Start je eigen webshop voor €229

Volg de coupon en ontvang Start je eigen webshop voor €229

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
€379

Aanbieding

Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer voor €379

Volg de coupon en ontvang het Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer voor €379

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Nieuws en Aanbieding

Aanbieding

Nieuwsbrief abonnement

Door u aan te melden via e-mail en het laatste nieuws en aanbiedingen te ontvangen.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding

De beste kortingen en promotiecode NHA geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op
€979Kom langs in de winkel en geniet van Assistent Controller vanaf €979Valide Aujourd'hui
€229Volg de coupon en ontvang Start je eigen webshop voor €229Valide Aujourd'hui
€379Volg de coupon en ontvang het Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer voor €379Valide Aujourd'hui
Nieuws en AanbiedingDoor u aan te melden via e-mail en het laatste nieuws en aanbiedingen te ontvangen.Valide Aujourd'hui

NHA Kortingscode en Actiecode

NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en cursussen in Nederland. Ze werken nu al 80 jaar met als doel om onderwijs en andere cursussen voor klanten te bieden en helpt hen om een mooie toekomst voor je leven te creëren. Het is niet nodig om fysiek in de klas te komen, ze faciliteren klanten met een online klas, dus waar je ook zit en wanneer je wilt studeren, leer gewoon van de digitale leeromgeving van NHA. Ze hebben verschillende cursussen, zoals taalcursussen, computerontwikkelingscursussen, kledingontwerp, fotografie en vele andere voor een lage prijs. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.  NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen en opleidingen van NHA. NHA werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit. Dit resulteert in meerdere kwaliteitskeurmerken die toonaangevende instanties toekennen aan NHA. Meer hierover lees je op de pagina kwaliteitskeurmerken.
NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

Wanneer we zeggen dat je 'waar en wanneer je wil' kunt studeren, dan menen we dit ook echt. Ook vanuit het buitenland mogen we jaarlijks vele studenten verwelkomen. We sturen het lesmateriaal gewoon op naar het thuisadres van de cursist, ongeacht waar ter wereld deze zich bevindt. Via onze digitale leeromgeving legt de cursist contact met onze docent en met studiegenoten.

Zo hebben we veel studenten die vanuit het buitenland een cursus (bijvoorbeeld een cursus Nederlands) volgen. Ook hebben we een aantal studenten die onze opleidingen in Suriname volgen, omdat we daar ooit een vestiging hadden. Waar Kortingscop.nl u helpt om de nieuwste online kortingscodes, couponcode en andere cursussen te krijgen.

Schrijf Een Beoordeling Voor NHA

Copyright © 2024 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.