Kortingscop
Alle Winkel > Cotton Ball Lights
Cotton Ball Lights
0 de mening
×

Gerelateerde Winkels

Cotton Ball Lights Kortingscode

Gratis verzending

Aanbieding

Gratis verzending binnen NL

Gratis verzending vanaf 30 euro in NL & BE.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Cotton Ball Lights

Aanbieding

Lichtslingers van Cotton Ball Lights

Hun lichtslingers met katoenen ballen, hanglampen, tafellampen en staande lampen zijn een echte blikvanger in uw interieur. Cotton Ball Lights zijn een zwoele, gezellige en toch stijlvolle toevoeging aan je interieur. Sfeerverlichting die uw interieur een extra gezellige sfeer geeft.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Vanaf € 0,75

Aanbieding

Beginnend vanaf € 0,75

Losse items / Cotton Balls vanaf € 0,75.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding

De beste kortingen en promotiecode Cotton Ball Lights geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op
Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30 euro in NL & BE.Valide Aujourd'hui
Cotton Ball LightsHun lichtslingers met katoenen ballen, hanglampen, tafellampen en staande lampen zijn een echte blikvanger in uw interieur. Cotton Ball Lights zijn een zwoele, gezellige en toch stijlvolle toevoeging aan je interieur. Sfeerverlichting die uw interieur een extra gezellige sfeer geeft.Valide Aujourd'hui
Vanaf € 0,75Losse items / Cotton Balls vanaf € 0,75.Valide Aujourd'hui

Over Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights is zeer beroemd in de katoenindustrie die sinds 2010 gespecialiseerd is in handgemaakte katoenen ballen! Na een bezoek aan het prachtige Frankrijk door eigenaar Luc Clement, waar hij het concept ontdekte, besloot hij om een ??kijkje te nemen in Thailand. Het originele concept van de speciale katoenen ballen is in Thailand! Tijdens dit bezoek werd de basis gelegd van de productiefaciliteit en ook een (veel groter) Fair Trade-project, Cotton Ball Lights werd geboren! Cottonballlights.com is de afgelopen 6 jaar gegroeid en duizenden Cotton Ball Lights worden elke maand gemaakt in een Fairtrade-fabriek in Thailand. Vanuit het magazijn in Breda levert Cotton Ball Lights de winkels en hun eigen online klanten de geweldige lichtslingers. Het team van Cottonballlights.com is ook aanzienlijk gegroeid.

Het unieke aan de producten is dat de lichtslingers kunnen worden samengesteld volgens hun eigen inzichten. Dit vereist de creativiteit van de compiler, waardoor het een uniek product is. Het is een uitdaging om het product en de ervaring die het met zich meebrengt te beschrijven voor mensen die het nog nooit eerder hebben gezien. Het kan een grote verandering teweegbrengen als een kleine aanpassing in uw interieur. Met de Cotton Balls kun je nieuwe kleuren toevoegen aan je interieur (elk seizoen). Dus bestel nu en bespaar meer met Cotton Ball Lights kortingscode, Cottonballlights.com kortingscode, Kortingscode Cottonballlights en gratis verzending.

Schrijf Een Beoordeling Voor Cotton Ball Lights

Copyright © 2018 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.