Facebook Pixel Code
Kortingscop
Alle Winkel > Plopsa BE

Plopsa BE Kortingscode

Verlopen
€ 5 Korting

Aanbieding

€ 5 Korting zonder Plopsa Kortingscode

€5 korting op kaartjes. Deze Plopsa korting is een beperkte tijd geldig dus wees er snel bij. Er is geen Plopsa kortingscode nodig om te kunnen besparen.

: 18 April, 2022
Verlopen
30% Korting

Kortingscode

30% Plopsa Kortingscode

30% korting op tickets voor de volgende parken: Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua De Panne, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Coo. Gebruik de Plopsa kortingscode om te besparen.

: 10 April, 2022

De beste kortingen en promotiecode Plopsa BE geldig vandaag

KortingDe omschrijvingVerloopt op

Over Plopsa BE

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 8 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een unieke omgeving. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, de waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. Op 29 september 2018 opende Plopsa haar eerste pretpark in Polen: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Proximus Theater in De Panne. De opening van het allereerste, betoverende Plopsa Hotel in De Panne staat gepland voor 2021.
 

Schrijf Een Beoordeling Voor Plopsa BE

Copyright © 2021 Kortingscop. Alle rechten voorbehouden.