Kortingscop
Alle Winkels > Kijoo

Kijoo Kortingscode

Tot 60% korting

Uitverkoop

60% korting + gratis verzending

Krijg 60% korting op de producten die verkrijgbaar zijn bij Kijoo. Faciliteit van gratis verzending is ook beschikbaar voor deze producten.

Geldig Tot: januari 31, 2019
Toon deze aanbieding
€ 1.520,- korting

Aanbieding

€ 1.520,- korting op Samsung QLED TV

Bespaar € 1.520 op SAMSUNG QE65Q7F 2018 + GRATIS MUURBEUGEL.

Beknopte specificaties;

  • Model 2018   
  • 65 inch (163 cm)  
  • 3200 Hz   
  • HDR 1500  
  • Recht scherm   
  • 4K Ultra HD TV

Geldig Tot: maart 31, 2019
Toon deze aanbieding
Gratis verzending

Aanbieding

Absoluut gratis verzending

Dit aanbod helpt u om de nieuwste, bijgewerkte elektronica van Kijoo te krijgen met de mogelijkheid om gratis te bezorgen. Je kunt ook je bestelling kiezen uit geselecteerde Kijoo-punten.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
55% korting

Aanbieding

Meer dan 55% korting op OLED TV

Krijg korting op deze aanbieding meer dan 55% op modellen van OLED-tv. Deze technologie is bijgewerkt met de nieuwste versies en merken. Er is geen aanvullende code vereist om van deze aanbieding gebruik te maken.

Geldig Tot: december 31, 2018
Toon deze aanbieding
48% korting

Aanbieding

48% korting op 4K UHD TV

Deze aanbieding helpt je om 48% korting te krijgen op verschillende 4K UHD-tv's. Veel merken zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen voor deze technologie met een variabele kortingsverhouding.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
46% korting

Aanbieding

46% korting op QLED - TV op Kijoo

Ontvang via deze aanbieding korting op QLED - TV tot 46%. Verschillende maten met verschillende kleuren zijn beschikbaar met de verschillende kortingspercentages.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
40% korting

Aanbieding

40% korting op extra tv-accessoires

Aanbieding is beschikbaar met de korting van 40% op extra tv-accessoires. De accessoires waren onder meer kabels en veel meer items van verschillende merken.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
19% korting

Aanbieding

19% korting op laptops

Korting op laptops heeft populaire merken die beschikbaar zijn voor 19%. Aanbieding is beschikbaar met de beperkte tijd, je kunt de details van modellen op de link bekijken.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Absoluut Gratis

Aanbod

Gratis retour in de winkel

Deze winkel biedt een service voor alle online klanten - als u niet tevreden bent met de producten, heeft u 14 dagen om van gedachten te veranderen en de nieuwe dingen te bestellen. Algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
2 jaar garantie

Kortingscode

2 jaar garantie

Om klanten tevreden te stellen, biedt de winkel speciale diensten van 2 jaar garantie op elk product voor de online klanten, zodat u uw producten met volledige tevredenheid kunt kopen.

Geldig Tot: Onbekend
Toon deze aanbieding
Verlopen
10% korting

Kortingscode

Kijoo kortingscode voor 10%

Gebruik deze kortingscode op de afrekenpagina en bespaar 10% op uw alle bestellingen.

: augustus 31, 2018

Over Kijoo

Als je de liefhebber bent van elektronica en technologie, dan weet je dat hoe belangrijk deze dingen zijn in je dagelijks leven. Of het nu een tv, een computer, een mixer of een mobiel is, in de huidige fase kun je niet leven zonder die dingen. Deze worden de behoefte aan het dagelijks leven. Met de beschikbaarheid van deze dingen moet iedereen de elektronica krijgen met de nieuwste technologie. Een online winkel Kijoo helpt u hierbij bij het leveren van de nieuwste technologische producten. Kijoo is populair vanwege zijn naam op het gebied van elektronica en gadgets. Ze hebben een brede collectie van 4K UHD-TV, QLED-TV, OLED-TV en nog veel meer accessoires van elektronica. De verzameling van deze nieuwste producten biedt u gemak in uw leven. Omdat de verzameling van deze elektronica de nieuwste technologie bevat, maar u zich geen zorgen hoeft te maken over de prijzen. Kortingscop.nl dient gebruikers om korting te krijgen op deze elektronica-artikelen met behulp van kortingscode of actiecodes. We bieden dagelijks de aanbiedingen en actiecodes aan om u het comfort te bieden met de nieuwste korting.

Schrijf Een Beoordeling Voor Kijoo