Gratis Films Kijken Online


Iedereen heeft al eens in de situatie gezeten. Je wilt graag een gratis film kijken en speurt eindeloos het internet af naar streaming media die het ook daadwerkelijk doet. Veel resultaten die je in Google vindt leveren uiteindelijk niet de volledige film op, anderen beloven de film te laten zien na het plaatsen van verschillende pop-ups en virussen op je computer. Klinkt bekend?

Vroeger ging men naar de videotheek om de gewenste DVD te lenen. Nu alles online is, is dit allang niet meer het geval. Maar hoe vind je nu eigenlijk legitieme sites waar je onverstoord jouw favoriete films kunt kijken? Je leest het hier!


Roku

Ken je Roku al? Roku is een systeem dat werkt op basis van een lidmaatschap. Maar…veel mensen weten niet dat Roku een eigen gratis kanaal heeft waar je veel verschillende films gratis kunt kijken. De selectie films verandert continu zodat er elke keer weer iets nieuws voor je klaarstaat. Gratis films kijken online? Bekijk dan nu The Roku Channel!


Pluto TV

Gratis en voor niets! Je hoeft zelfs geen account aan te maken. Met Pluto TV kun je live tv kijken en gratis films streamen op honderden kanalen. Bekijk het laatste nieuws of zet de populairste kinder programma’s aan. Wel moet je rekening houden met enkele reclameblokken wanneer je kijkt, zoals wanneer je televisie kijkt. Het perfecte moment om er een kopje thee bij te pakken.

 PBS

Met de PBS-video kunt u gemakkelijk meer dan 4000 lokale shows streamen en gratis films kijken. Er worden weinig reclames weergegeven zodat u optimaal kunt genieten van de film of het tv programma. Het is niet noodzakelijk om een account aan te maken, maar het helpt u wel om uw favoriete programma’s snel terug te vinden. Ook kun je zo gemakkelijk zien welke films of afleveringen je al hebt bekeken.


Plex

Plex is een van de nieuwste gratis streaming websites van dit moment. Deze streaming media service biedt meer dan 80 streamingkanalen. Je kunt er onder andere gratis films kijken, maar ook televisieprogramma's zijn beschikbaar. Het is niet nodig een account aan te maken om toegang te krijgen tot Plex. Je kunt de gratis kanalen direct bekijken. Wel worden er tijdens films en programma's verschillende reclames getoond.


Netflix familie account

Okee, niet helemaal gratis, maar wel een geweldige oplossing! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Er kunnen wel 2 verschillende mensen tegelijk films kijken op hetzelfde Netflix account. Zo verlaag je de kosten en kun je nog goedkoper films streamen.

Op zoek naar meer kortingen voor vermaak en vrije tijd? Neem dan een een kijkje op Kortingscop voor de laatste aanbiedingen en acties.

  • August 22, 2021
Saskia

Saskia Oostdam

Abonneer u op het Marketingblog van Kortingscop