Estivant Holidays - Het gespecialiseerde vakantiepunt voor alleenstaande ouders

Voordelige vakanties voor alleenstaande ouders dankzij de kortingscode voor Estivant vakanties


Het is zover: je bent alleenstaande ouder en je gaat op vakantie met je kinderen. Waarschijnlijk ben je wel toe aan een beetje ontspanning en ben je zeker van plan om er samen met je kids van te gaan genieten. Bij Estivant, de specialist in eenoudervakanties, hebben we vakanties en reizen die speciaal voor mensen zoals jij zijn. Onze speciale teams staan voor je klaar om op je vakantiebestemming met jou, je kinderen of allebei leuke dingen te gaan ondernemen.  Hierbij geldt altijd: niets moet, alles mag.  Onze teams zijn op alles voorbereid zodat jij je minder zorgen hoeft te maken en zelf ook echt kunt genieten. Heb je ook interesse in een van onze reizen? Gebruik dan een Estivant Vakanties kortingscode waarmee je korting krijgt op ons vakantieaanbod.


Estivant vakanties
 

Handige tips voordat je op vakantie gaat


Als je alleen op vakantie gaat met je kinderen, dan is er veel waar je aan moet denken.  Zo is het bijvoorbeeld handig om hele jonge kinderen te voorzien van bijvoorbeeld polsbandjes met hun naam en een telefoonnummer. Zijn ze al wat ouder dan kunnen ze een eigen mobieltje meenemen. Let er dan wel op dat deze voldoende bereik heeft in het land waar je naartoe gaat en dat er eventueel voldoende beltegoed op zit.  Pas het soort vakantie ook altijd aan zodat het past bij de leeftijd van je kinderen, zo maak je het jezelf ook wat makkelijker. Op een camping zijn er vaak veel andere kinderen om mee te spelen zodat jij even kunt bijtanken.  Laat je het liever over aan ervaren mensen dan zit je bij Estivant natuurlijk goed. Wij organiseren al 18 jaar reizen speciaal voor alleenstaande ouders en zijn daardoor de specialist in eenoudervakanties. Met de kortingscode voor Estivant vakanties kun je bovendien een vakantiecheque cadeau geven aan iemand anders.
 

Het genieten kan beginnen!


Met Estivant kun je als alleenstaande ouder echt zorgeloos op vakantie. En met de Estivant Vakanties kortingscode kun je nog voordeliger op reis. Vraag een van onze cadeaucheques van €25, €50 of €100 voor je verjaardag en ontvang een mooie korting op je volgende reis met je kinderen. Boeken bij Estivant betekent dat zowel jij als je kinderen zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Ons enthousiaste team neemt echt de verantwoordelijkheid voor jouw kinderen zodat je ook even helemaal kunt ontspannen zonder je zorgen te hoeven maken. Bekijk onze bestemmingen en plan vandaag nog je volgende vakantie!


Het genieten kan beginnen

  • August 20, 2018
Niba

Niba LHR

Abonneer u op het Marketingblog van Kortingscop